LESENA / ALU okna

Les

Steklo

Okovje

Tesnilo

Barve

Dodatki

Dodatki

Okenske police

Notranja okenska polica Kaindl je izdelana iz iverne plošče in je primerna za uporabo v notranjih prostorih. Površina police je dodatno zaščitena, zato je odporna na vlago in stike z vodo. Pri montaži se polico enostavno odreže na željeno dolžino, robove pa se pokrije s pvc zaključki v beli barvi. Notranje okenske police se na željo stranke lahko izdelajo tudi iz masivnega lepljenega lesa….

Zunanje okenske police so izdelane iz aluminija, različnih barv in globin. Zaključene so s posebnimi pvc zaključki na katere se veže zaključni sloj fasade.

 

Križi

Ponujamo tudi vgradnjo različnih križev v steklo in na steklo. Okna lahko opremimo z lesenimi steklodeljivimi, nalepljenimi in snemljivimi križi. Na voljo so tudi križi, vgrajeni v steklo različnih barv, materialov in oblik.

 

Obdelava špalet

Ko se staro okno zamenja z novim, se nedvomno pojavijo tudi poškodbe pri notranji špaleti. Le to se ponovno obdela tako, da se namesti knauf plošče, po potrebi se namesti tudi izolacijo tervol. Na vogale se namesti vogalnike, vse spoje pa se pokita in zbrusi. Tako obdelano špaleto se še pleskarsko obdela in se jo tako popolnoma obnovi.Opcijsko se lahko pri varčni hiši odločite tudi za vgradnjo lesenih špalet.Stopite v stik z nami!
Za več informacij o sodelovanju z nami nas kontaktirajte in vam bomo strokovno usposobljeni svetovalci z veseljem pomagali.
Ta stran uporablja piškotke. Za več informacij o piškotkih, ki jih uporablja spletna stran, kliknite TUKAJ. Se strinjam

NAŠI PARTNERJI

Certifikati

OKNA PETROVČIČ

Jože Petrovčič s.p.
Naklo 3a, 1370 Logatec, Slovenia

Tel.: + 386 1 754 27 64
Tel.: + 386 1 750 91 96
Faks: + 386 1 754 21 00
Mobitel: + 386 41 615 600

e-pošta: mizarstvo.petrovcic@siol.net
e-pošta: okna.petrovcic@siol.net

Okna Petrovčič

ZASTOPSTVA

SlovenianRussianGermanItaliano

BetumPortal